Glossybox - Februari

Snygg box denna månaden, och nu känns det nästan lite sorgligt att detta är min sista box. Insåg precis att jag fått en box varje månad i ett år nu, började i mars förra året. Så verkligen exakt en box i månaden ;)
 
Det var en hyfsad box denna månaden, lite därför de känns sorgligt att sluta men samtidigt har jag ju fortfarande kvar en del grejer jag aldrig testat. Giller verkligen att man fick en läkerol ask med senaste smaken, som var väldigt god! ;)

Läkerol påminner mig så mycket om min moster. Som tyvärr ingen i släkten verkar ha kontakt med längre (komplicerat) men jag tror hon bor kvar nere i Helsingborg. (Åh älskade Helsingborg, en favoritstad!) Och nu när jag fick läkerol så fick jag sån lust att leta reda på henne och träffa henne! När jag var liten brukade hon ge mig massor av olika saker, b.la. väskor och smink. Världens bästa moster! Hon hade alltid läkerol, därför det påminner så mycket om henne och hon brukade alltid lära mig massa nya kortspel och hur man blandar en kortlek ;) Jag saknar dig kära moster! 

Så ja, jag gillade läkerol asken och även ögonskuggan från the body shop! Gillar body shop men har testat alldeles för få grejer från dom, så ska bli kul med ögonskuggan!
 

Innehåll:

Karmameju - Natural konjac sponge

The body shopBaked-to-last eyeshadow

AnatomicalsPuffy the eyebag slayer wake up under eye patches

Hot make upNail polish "Passion"

Nougat londonSparkling body shimmer

LäkerolRaspberry lemongrass






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo