20 månader och funderingar

Idag firar vi 20 månader tillsammans, tiden bara flyger iväg! Vi ska ha myskväll här hemma, äta god middag och till efterrätt blir de key lime pie som jag bakade igår :) så himla god! Kanske man lyckas hitta någon film att mysa till också


Har funderat lite på senaste tiden, ridningen känns inte lika kul längre.. Kan ha att göra med att jag tycker de är så sjukt tråkigt att behöva åka buss dit och hem, gå mellan busshållplatsen och stallet, betala för två dagar i veckan och att jag fortfarande knappt kan några ridvägar.. De har mer blivit som ett måste och inte en kul hobby.
 
Idag t.ex. så fick jag veta imorse att ägaren behöver hästen vid 4 och hon skulle även fixa maten och mockningen idag, och att barbacka ridning gällde då sadeln inte låg helt hundra. Men jag känner att jag inte alls har lust att rida barbacka, eller typ inte alls idag och behöver jag inte åka dit för att fixa något heller så ger jag hästen ledigt idag och stannar hemma. Ska till stallet imorgon med, får se hur de känns då istället.

Kika gärna in här också förresten, har en del ute till försäljning och mer kommer!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo