Shopping dag

De har varit full rulle hela dagen idag!
 
Var bara lugnt imorse men sen åkte vi ivåg till Tornby och handla. Tänkte köpa lite mat varor också men hade så mycket att bära på så vi skippade de. Har köpt julklappar till mamma, min sambo har totalt skämt bort mig och köper massa fint till mig hela tiden! Köpte även lite julklapps papper och snören.
Sambon skickade efter ett par camoflage jeans från gina tricot häromdan som kom fram idag och så kom min glossybox idag också :D Så har varit lite julafton för mig redan idag ;) Sen köpte min älskade sambo ett par skor till mig idag som jag ska ha på nyår, får lägga upp fler bilder sen.
 
 
Väldigt nöjd med vad man fick i Glossybox denna månaden, ögonskugga, läppstift/läppglans, parfym, duschkräm, rouge och dagkräm. Luktar gott som vanligt när man öppna också :)
 
 
Ska äta pannkakor nu och sen ska vi iväg till några vänner för att umgås och dricka lite gott.



Glögg + pepparkakor

Har ätit god middag bestående av fläskfilé, klyftpotatis, paprika, lök och sås. Drack julmust till maten och satt och pratade/kollade tv med sambon och mor min.

Nu har vi värmt glögg och äter pepparkakor, även julstjärnor och adventstakar har kommit på plats i lägenheten, mysigt!




Torsdag 29 november 2012

Igår drog jag med mina älsklingar ut på en promenad i snön, som blev längre än jag trodde.

Gick till Friskis och Svettis för att köpa gymkort. Nu ska jag ta tag i min träning igen, gick ju inte så jätte bra sist och jag känner mig inte särskilt taggad när jag märkte vilket dåligt ställe just de gymmet låg på.. Bara en buss som går förbi där, dessutom bara åt ena hållet och vill jag slippa åka in till resecentrum för att byta buss så får jag gå en bra bit till en annan buss hållplats.

Så jag har tänkt kolla vart de andra Friskis och Svettis ligger här nånstans också, verkar gå bättre bussar dit från mig.. Verkar vara närmre. För nu ska jag börja träna och bli av med min "mage" som jag tycker jag har fått men sambon bara skrattar åt mig varje gång jag nämner de ^^


Idag har jag varit flitig och städat lägenheten, behövdes verkligen! Dammsugit, diskat, vattnat blommor och fixat lite. Mamma kommer hit igen på besök idag, är ju första advent i helgen så vi ska baka något gott och mysa lite.




Första snön är här

Snöat inatt och lite snö har faktiskt lagt sig på marken. Just nu snöar de för fullt också, hoppas de ligger kvar till helgen, eftersom det är första advent då. Hade varit mysigt!

Satte igång diskmaskinen igår men när jag skulle plocka ur den så var ingenting rent, märkte idag att den inte ens använt disk tabletten så startade den igen och hoppas att den funkar nu.

Har varit ute med Nala i snön och ätit frukost till Scrubs avsnitt. Hade behövt dammsuga idag också, får se om de blir av.

Har ett nytt "jobb" nu, alla rid grejerna vi fick från Joels föräldrar som vi ska sälja, det mitt nya jobb. ;) Sälja allt. De går faktiskt ganska bra, sålt en del redan. Om det är någon av er som är intresserade av rid grejer (har de mesta) så kan ni bara hojta till!

Såg en söt liten ekorre när vi var ute tidigare.




Tisdag 27 november 2012

De bara regnar och regnar.. Gör inte så mycket förutom när man ska ut med hunden, men annars håller jag mig inne och har världens mensvärk och mår skit.

Har aldrig haft såhär mycket mensvärk innan, har haft de nästan varje dag.. Vanligtvis har jag de endast de två första dagarna.. Men allt är annorlunda denna gången, jag undrar varför bara.

Gick upp och åt frukost sen la jag mig i sängen igen och vilade med Nala, hon är så mysig <3




Sko hjälp sökes

Funderar på vad jag ska ha för skor till nyår, jag kan verkligen inte komma på vad för något som skulle matcha min klänning. Ska ju fira nyår i Kiruna, så jag kommer definitivt använda tights till, och de blir nog svarta lite tjockare tights dessutom, vi pratar ju om Kiruna!! ;)
 
Såhär ser min klänning ut som jag ska ha, har ni några tips till mig? Skulle verkligen uppskattas <3
 

(den röda klänningen längst ner)




Shopping måndag

Har varit iväg nästan hela dagen. Vi åkte strax efter frukost till ikano, åt lunch och köpte träningskläder till mig och lite julklappar.. Sen blev de även att handla lite mat och hund foder.

Vi kom hem för några timmar sen, Nala blev jätte glad. ;) så vi har myst lite med henne, nu sover hon i sängen bredvid mig medans jag läser senaste numret av Vecko Revyn.




Shopping måndag

Har varit iväg nästan hela dagen. Vi åkte strax efter frukost till ikano, åt lunch och köpte träningskläder till mig och lite julklappar.. Sen blev de även att handla lite mat och hund foder.

Vi kom hem för några timmar sen, Nala blev jätte glad. ;) så vi har myst lite med henne, nu sover hon i sängen bredvid mig medans jag läser senaste numret av Vecko Revyn.




Fredag 23 november 2012

Så var de fredag igen då! :)
 
Min första jobb lediga vecka har gått fort.. Känns så konstigt att ha så mycket fritid igen, men jag ångrar mig verkligen inte. Så skönt att slippa allt de där med telefonförsäljning. 
 
Har inte så mycket att göra idag, ska kolla lite Scrubs om ett tag tänkte jag. Funderade innan på att åka in till stan för att handla lite men de får bli en annan dag. Beställde precis hem ett par nya hörlurar då mina gamla gått sönder. Så hoppas att de nya kommer snart och att de funkar fint! Dessutom att de håller länge!! :P
 
Jag hade verkligen behövt fixa en ny blogg design, en egen.. Men jag har bara inte orken att pilla med allt de just nu. Har dessutom glömt mycket om hur man gjorde. Idéerna om hur headern ska se ut och så vidare existerar inte heller just nu, så får vara denna designen ett tag.. 
 
Hittade en mysig låt nyss :)
 



Toblerone kladdkaka

Hej på er!
 
Försökt blogga via iphonen igår och idag men appen vill inte alls funka. Blir så sur!!!
 

Vad veckan bara flyger fram! Sambon var hemma igår också, ingen av oss mådde särskilt bra nämligen. Och idag är han ledig, börjar bli bortskämd när han är hemma så många dagar i rad :) Känns ovanligt att han varit hemma hela veckan hittills.
 
Tänkte tipsa er om Toblerone kladdkaka jag slängde ihop sent på natten i tisdags. Blev så sugen på något så gick och köpte toblerone sent på kvällen, innan vi skulle sova, sen så tänkte jag att om jag bara äter tobleronen som den är så tar den slut så fort, så jag gjorde en kladdkaka och använde toblerone i smeten. ;)
 
Blev väldigt gott! Gick inte efter något recept heller utan gjorde som jag själv ville bara.
 
 
Igår gjorde vi en jätte god middag. Vi slängde ihop strips, wokade grönsaker, paprika, lök och kyckling på en plåt, kryddade massa och hälde på olivolja, blandade ihop de och sen in i ugnen. Kycklingen blev riktigt mör och god. Smakade nästan som skinka efteråt, när de svalnat och man tog en liten bit bara för att..
 
Blev super gott och så myste vi framför en film, nämligen Cockpit. De är ju en svensk film och den var riktigt bra!
 
 
Idag har vi tvättdag, så springer i trapporna med massa tvätt.. Vi sov länge idag, vi la ju oss ganska sent så inte konstigt att vi båda sov till 11:22.. Blir nog massa mys idag också! :)



De finaste man har ställer man på bordet...

...ja, eller i Nalas fall, så lägger man sig själv frivilligt på bordet ^^

Haha, väljer ett hårt bord istället för att ligga i sängen. Hon är för söt min lilla hund, Gud vad jag älskar henne!!! 




Nylackat

Har fixat mina naglar, och testade ett nytt sätt att lacka på. istället för en tradtionell fransk manikyr lackning så är de ju populärt att använda andra färger.. Så jag valde helt svarta naglar med lila glittrande tippar. Blev faktiskt rätt nöjd själv :) tyvärr är man inte perfekt på att lacka än så att ingen färg kommer utanför, trots att man lackat sina egna naglar i flera år, men men ingen är perfekt ;)
 
 
Vad tycker ni, fint eller fult? :)



Leggings

Wiiie, de här känns som en väldigt bra dag!
 
Har fått sms att jag kan hämta ut mina leggings idag, så ska om en liten stund gå iväg och hämta dom. Hoppas verkligen att de passar nu ^^ brukar inte vara några problem, allt jag köpt från H&M brukar passa, så jag vet hur deras storlekar är och vilken som passar mig ;) Så glad att jag äntligen ska få använda dom!
 
 
Annars idag så händer inte så mycket. Idag är tredje dagen sambon är ledig, så vi ska kanske mysa till någon film senare. Om vi hittar någon att se, vi har blivit så dåliga på de på sistone. Sett så mycket filmer och så svårt att hitta någon som är bra som man faktiskt vill se. Behöver hitta lite inspiration till dagens middag också..
 
Har ni några tips på en bra film eller en god midddag? :)



Vinterljus 2012

Då har vi varit på en promenad längs Stångån och tittat på alla de olika ljus de har satt upp. Det var väldigt fint och mycket folk som gick runt och tittade, fotograferade, gick med hundar och motionerade. Men jag var ändå lite besviken, visst det var jätte fint med massa ljus längst vattnet, men jag trodde de skulle vara större spektakel med tanke på allt liv om de. Att ljussättningarna skulle vara större eller åtminstone mer speciella, att sätta ljus så de lyser upp träd och liknande är väldigt vanligt. Var skönt med en promenad i alla fall, tog oss nästan 2 timmar att gå.
 
Nala gillade nog den långa promenaden även fast det var mycket folk i rörelse, cyklister och andra läskiga hundar ;) När vi kom hem var hon jätte smutsig, så blev en dusch för henne. Nu ligger hon och myser i teddypläden, sötisen.
 
Än så länge är jag inte foto proffs, behöver lära mig ganska mycket ^^ Lyckades lite ändå!
Men här får ni lite bilder att kika på!
 
 
Och en bild på mitt underbara sällskap - Jag älskar er!! 
 




Måndag 19:e november 2012

Så skönt att få sovmorgon med sambon tre dagar i rad när han är ledig, men inatt blev de inte mycket sömn!

Nala har skällt och hållt på massa hela natten, vaknat till och från hela tiden. Och utan att säga till så kissade hon inomhus också ;( vet inte om hon blev rädd eller något. Grannen under oss har dunkat och fört oljud inatt en hel del..

Redan innan läggdags igår mådde jag lite dåligt och nu med dålig sömn inatt, känner mig helt färdig. Vi kom nyss hem efter att ha varit iväg och handla mat, älsklingen gör lunch medans jag ligger i sängen med Nala. Jag har svinont magen :(

Ikväll ska vi gå promenad och se vinterljusen, ska ta med systemkameran och få lite fina bilder tänkte jag! Lägger upp några senare idag eller imorgon :)

Ps. Vi åt i alla fall en god frukost imorse!




A thousand years

 
 
I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I love you for a thousand more

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I love you for a thousand more ♥



Breaking dawn - del 2

Ikväll har vi varit på bio och sett Breaking dawn - del 2. Sista Twilight filmen.

Den var så bra! Kanske t.o.m den bästa av dom alla. Är i alla fall sjukt nöjd att vi såg den på bio. Känns lite tråkigt att det är slut nu.. Tur man kan kolla filmerna och läsa böckerna så ofta man vill ;)

Jag saknade som vanligt lite detaljer i filmen, som finns med i böckerna men så är de ju alltid. Därför man inte ska läsa böckerna innan :P men filmen var ändå riktigt bra! Liten chock fick jag i slutet, ska inte avslöja något här nu, så gå och se den!!




Dörr knackning

Blev väckt på en ovanligt sätt idag, Joel hade gått till jobbet och hade precis somnat om och hade mysigt i sängen med vovven när de ringer på dörren.

Jag sover inte med särskilt mycket kläder så slängde snabbt på mig mjukisbyxor och tröja för att öppna. Där stod en snubbe som prata på engelska, säger att han är från Polen och ger mig en lapp på engelska att läsa.

Förstod ju ganska direkt att de va tiggare så jag tittade snabbt på lappen och sa sedan att jag inte hade tid för jag skulle iväg och jobba.

Tycker sånt här är så jobbigt, jag har läst att de inte bara tigger utan en del även för inbrott (kanske inte hos folk med en skällande hund) men jag vågar knappt gå ut idag känner jag. Jag blir så snabbt misstänksam när de är något sånt här, och de är väl tur de.

Har i alla fall ätit frukost, varit ute med Nala, duschat och kollat på tv på morgonen.. Kommer hålla mig inne tills Joel kommer tillbaka från jobbet :P

Om det händer fler gånger så kommer jag nog fråga våran hyresvärd om de inte går att ha porten låst hela dygnet!




Torsdag 15:e november 2012

Har varit en riktig mysdag!
Var i stan för att hämta mina underkläder som jag beställt och handla lite små grejer. Tänkte även hämtat ut bio biljetterna men var där för tidigt för bion skulle inte öppna på några timmar.

Resten av dagen har jag myst hemma med sambon och bästisen på fyraben <3 Vi ska kolla Scrubs nu innan vi ska lägga oss och sova.

Blev ett besök till Ica i närheten för att inhandla lite godis när socker begäret kom efter maten ^^




Nya kläder!

Wiiiie, jag är så taggad!
 
Fått två mejl idag att kläder jag beställt är påväg. Några finns redan att hämta ut så de ska jag fixa imorgon. Då är de lite nya underkläder som jag beställt :D från Lindex, har märkt att de har väldigt sköna underkläder så jag passade på när jag fick ett rabatt erbjudande från dom! De är såå kul med nya kläder!
 
Sedan inom en vecka så kommer ett par leggings från H&M som jag har längtat efter sedan jag såg dom i deras katalog för ganska länge sen nu. Jag var och letade i H&M butikerna som finns här i Linköping, t.o.m frågade personalen efter dom men tydligen fanns dom inte alls i butik.. Så jag gick hem och tänkte beställa dom från hemsidan men då var dom slutsålda! Men efter någon vecka kollade jag igen, för jag är ju envis, och då fanns dom igen! :D Så glad att jag snart kan använda dom!! Vinröda dessutom, hösten snyggaste färg tycker jag ;)
 
 



Tisdag 13:e november 2012

Hej på er!
 
Haft en mysig dag med sambon, tills han åkte till jobbet för någon timme sedan. Tog en promenad med Nala och sedan har jag inte gjort något vettigt. Ska vika kläder och lägga in i garderoben, fundera på om jag kan göra någon roligare middag än köttfärssås och pasta... Blir förmodlingen lite Scrubs avsnitt också.
 
Igår innan jobbet gick jag till Ica och hämtade ut min bok som jag hade skickat efter. Har märkt att jag gillar att läsa böcker som folk skrivit om hur dom kommit så långt och gjort så mycket i sitt liv. Läste ju Carolina Gynnings böcker för ganska länge sedan nu och boken som jag hämtade igår var Från blogg till business, av Tyra Sjöstedt.
 
Jag läste ut den på några timmar, Joel tjatade om att jag skulle sluta läsa och spara lite till senare.. Men jag kunde inte :) som vanligt med bra böcker så blir jag helt uppslukad. Jag tyckte hennes bok var riktigt bra och inspirerande, jag själv blev väldigt imponerad av henne. Vad mycket hon varit med om och allt hon gjort. Har ju bara läst hennes blogg i några månader så visste inte så mycket om henne, men nu gillar jag henne ännu mer än innan.
 
Av alla stora bloggare så är det bara just Kenza och Tyra som jag följer. De känns som jag kan relatera mer till dom än andra bloggare, de känns som om dom faktiskt är "vanliga människor" och inte några som sitter på sina höga hästar.. Ni andra som följer dom förstår säkert vad jag menar.
 
Hur som helst så är jag imponerad och väldigt insprirerad av vad jag läste i hennes bok! Tycker ni ska köpa den!
 



Uppsägning

Oj oj, tiden bara springer iväg idag märker jag!
Fast jag satt på jobbet för några timmar sedan och tyckte att den gjorde precis tvärtom då.
 
Jag sa upp mig på jobbet idag. Jag är så jäkla trött på att vara telefonförsäljare och ta skit varje dag fast jag egentligen inte säljer något. De tär på mig så mycket. Och att bara sitta och ringa massa samtal och säga samma saker hela tiden är för tråkigt, dessutom inte tjäna särskilt mycket. Jag visste att jag inte skulle bli långvarig här, men att de redan tog stopp kom som en liten chock. Men jag är så otroligt lättad! Har mått ganska dåligt pga jobbet, så nu fick de vara nog.
 
Jag borde lyssnat på mig själv från början och inte tagit jobbet från första början. Jag har alltid tänkt att jag aldrig ska bli en telefonförsäljare, men nu har jag testat på de och jag tänker aldrig göra om de! Nu vet jag hur de är.
 
Blir mycket fritid nu och jobbsökande, bara vara hemma hela dagarna igen. Tänker inte skriva in mig på arbetsförmedlingen (arbetsförnedringen!) igen, ska ju ändå börja plugga i januari.
 
Blir mer mys med min underbara Nala på dagarna! <3



Fars dag

Idag är det ju Fars dag, och jag ska tänka lite extra på min kära pappa idag som jag så gärna önskar hade varit kvar här på jorden hos mig <3

Jag har varit med om väldigt mycket i mitt liv, trots att jag bara är 20 år. Och de har ju gjort mig till den person jag är idag, men att förlora sin pappa när man endast är 13 år, de är nog de svåraste jag har varit med om.

Man missar så mycket och pappa bodde inte hemma hos oss på flera år innan han gick bort heller.. Det är så mycket saker som jag önskar att han fortfarande fanns här för, så mycket jag hade behövt honom för.. Jag kan ibland inte sluta tänka på om inte livet varit bättre både för mig, min bror och mamma om du varit kvar här hos oss.

Har ju mer eller mindre växt upp utan pappa men det finns ingen som gett mig så mycket som du pappa. Jag saknar dig mer för varje dag som går. Har många fina minnen av dig men ibland är det svårt att minnas utan att tårarna kommer, men du finns alltid i mina tankar!

Jag älskar dig pappa, jag kommer alltid vara din lilla flicka. Jag hoppas du är stolt över mig och att du alltid kommer vaka över mig. <3




m&m's och rosevin

Myskväll med sambon, äter m&m's och dricker rosevin. Kollat på ännu fler avsnitt av Scrubs, man tröttnar aldrig på den serien hur många gånger man än sett alla avsnitt :)




Lördag 10:e november 2012

Efter sovmorgonen, en snabb frukost och en promenad med Nala så åkte jg ner till stan. Köpte två rosevin som jag velat testa ett bra tag nu, äntligen har vi lite hemma nu. ^^

Handlade även lite annat vi behövde, som bröd, hundgodis och sånt.

Har precis ätit lunch och sitter och kollar avsnitt av Scrubs. Ska baka en kladdkaka om ett tag.




Kycklingsallad!

Idag blev det kycklingsallad till middag. Älskar kycklingsallad med tsatziki! Men det måste vara rätt tsatziki, mycket viktigt.

Vi gör egen kycklingsallad, köper en grillad kyckling och de grönsaker vi vill ha i och slänger ihop allt i en skål.

Det är sååå gott! :D




Sömnproblem

God morgon!

Vilken fin dag de ser ut att bli, solen lyser och frosten glittrar i gräset!

Min morgon har varit långsam dock, vaknar alltid och är kissnödig, klockan brukar inte vara så mycket då så jag brukar alltid gå och lägga mig igen efter. Men idag kunde jag inte somna om.. Låg och vred och vände på mig hur länge som helst, blundade och försökte verkligen. Men de kändes bara lustigt och sömnen kom aldrig. :( jag är ändå trött och hade mer än gärna sovit lite till!

Sedan vaknade sambo och duschade och förberedde sig, tog ut Nala på en promenad innan han gick.. Nala verkade vilja gå ut igen precis när han gått, så jag slängde på mig kläderna och tog ut henne. Men tror bara hon undrade vart han skulle ta vägen, sprang mest och luktade där han gått.. Så vi gick in igen.

Nu vet jag inte om jag ska vara uppe eller envisas med att försöka somna igen. Hade verkligen velat sova åtminstone en timme till.

Igår kväll hade jag det bra! Tog ett varmt skumbad med ansiktsmask och ricinolja i håret. Tände några ljus och hade myslistan igång på spotify.




Slappar dag

Sov väldigt länge idag både jag och Nala, efter frukosten gick vi ut i regnet.. De har verkligen regnat hela dagen och vissa stunder även ös regnat då.. Lite tråkigt! Så idag har jag tvättat, jag vet inte hur mycket men när jag hämtade alla kläder från tvättstugan nyss och bar upp dom för alla trappor, så var de satans tungt!

Har även dammsugit hela lägenheten, de behövdes.. Känns så mycket bättre nu. Hade dock behövt fixa disken med som bara växer och växer.. Får se om jag gör de ikväll eller imorgon. Är så otroligt skönt att vara ledig idag, bara slappa och hinna fixa grejer här hemma.

Älskling var så hungrig när han slutade så han åt buffé innan han cyklade hem, tydligen åt han så mycket att han klarar sig resten av dagen för varje gång jag nämnt mat så säger han bara saker som "usch" och "blä.." Så funderar på om jag bara ska köpa en kebabtallrik till mig själv senare som middag. Är de slappar dag så är de ;)

När sista tvätten är klar, sängen är bäddad med nytvättat och Nala har fått vara ute och göra sina behov igen, så ska jag nog ta ett varmt bad, med ansiktsmask och kanske även använda ricinolja för håret igen. Inte använt ricinolja igen sen första gången, man ska ju använda den 2ggr/veckan, så måste skärpa mig så jag får se någon skillnad snart! ;)

Nu ska jag mysa med Nala till några avsnitt av Scrubs innan jag ska hämta tvätten.




Onsdag 7:e november 2012

Vi satt uppe ganska länge inatt och kollade på valvakan. Älsklingen la sig först av oss men jag och mamma satt uppe till halv 4... Det var ju så spännande! Så glad att Obama vann!! :D

Eftersom vi satt uppe så länge så sov jag väldigt länge och ändå är jag fortfarande trött. Har kollat på Obamas segertal och även Romneys tal.. Kollat lite serier och ätit frukost. Mamma åker hem idag, så sagt hejdå till henne för några timmar sen, snart dax att äta lite lunch och gå ut med Nala för sedan blir de jobb 17-21.

Så skönt att de är onsdag, är så trött på mitt jobb. Tur att jag bara jobbar 3 dagar i veckan numera. Vill egentligen bara snabbspola tiden så jag får veta om jag kommit in på kurserna jag sökt. Så man vet om man kan sluta jobbet och plugga eller om de gäller att skaffa nytt jobb :P

Sitter här och gäspar, men nu måste jag ta tag i lite grejer här hemma. Måste kolla när de finns tvätttid ledig också, hade verkligen behövt tvätta!

Hoppas ni har en fin onsdag!! :)



Bästa vän <3

De bästa när man haft en lång eller jobbig dag är att få komma hem och mysa med bästa vännen på fyra ben!

Åh vad jag älskar dig!! <3




Tisdag 6:e november 2012

God kväll på er!

Har ju fått en hel del ridgrejer som vi ska sälja och har idag tagit tag i de och lagt ut lite grann till försäljning. Så hoppas de går bra! :) Har redan fått en som var intresserad av ett par shortchaps.

Resten av dagen har varit väldigt seg, orkade inte göra någon lunch så blev att utnyttja ett erbjudande från Mcdonalds. sedan var de ju jobb som gällde 17-21, idag gick de så otroligt segt.. Sålde bara 2 st totalt och hade även en som satt och lyssnade på mina samtal de första timmarna, en tjej som ska börja jobba. Sitter och lär sig lite, tråkigt att hon bara fick höra ett av mina sälj och allt jag inte sålde mer idag bara. Men så kan de gå ibland.

När jag cyklade hem efteråt så regna de, och självklart blev man ju helt blind med glasögonen.. Fick stanna och putsa dom för att kunna se något, usch! Börjar bli en aning trött på vädret.

Hoppas ni haft en bättre tisdag! :)



Favoritlåt just nu

 



Hard work!

Måndag idag då och de innebär jobb 17-21. Sitter just nu här och har 5 min rast. De är sååå segt, men bara en timme kvar! Sedan ska jag hem, äta mat och ta ett bad och pyssla om mig själv lite.

Har funderat de senaste dagarna på att jag verkligen vill börja träna igen, men de är så jäkla dyrt att köpa gymkort här.. Ni som bor i Linköping har inga tips? :)




Halloween 2012

Hejsan!
 
Söndagen börjar sakta men säkert gå mot sitt slut.. varit en tröttsam dag, sov väldigt länge och har mått lite halv taskigt hela dagen så inte gjort något speciellt. Tänkte lägga upp lite bilder från i lördags, jag och Joel var ju på halloween fest med barntema. :) Det var väldigt kul och alla hade verkligen ansträngt sig med sina utklädnader! Tyvärr har jag inga bilder på de andra som var med, men ni är väl ändå mest intresserade av hur jag och Joel såg ut ;)
 
Vi hade ju då klätt ut oss som Pippi Långstrump och Herr Nilsson!
 
 
 
 
Vi letade lite i sista sekunden efter en apmask till Joel och hittade ingen butik i stan som hade någon så köpte ansiktssmink och så fick jag sminka honom som en apa, en döskalleapa för det är ju en sån Herr Nilsson är ;) Tyckte de blev ganska bra! De flesta förstod vad han skulle vara, så länge han stod bredvid sin Pippi ;)



Ricinolja

Köpte för några dagar sen ricinolja som jag tänkte testa. Det ska ju hjälpa håret växa fortare, massa som testat och säger att de märker skillnad.

Man ska då använda denna olja på följande sätt: Massera in oljan i fuktigt hår, in i hårbotten och dra ut i längderna. Låta de verka i ca en timme och sen skölja ur, då får man tvätta med balsam/schampo. Och detta ska man göra 2ggr/vecka.

Jag testade första gången idag, och de var klurigt! Dels är de väldigt svårt att massera in själva oljan, kanske är för jag har tjockt hår och sedan var de ganska svårt att få ur.

När jag duschade sen så började jag först med balsam (de flesta säger att de funkar bäst att få bort oljan med) fick använda balsam två gånger och sen schampo två gånger för att få bort oljan.

Men redan nu efteråt så känns håret mindre slitet och bättre på något sätt. Så jag hoppas verkligen oljan får mitt hår att växa fortare! Jag saknar mitt långa hår!!




13 månader

Idag har jag och älsklingen 13 månader tillsammans! <3

Tiden går så jäkla fort! Det är ju redan november. Snart kommer snön och kylan!

Fast jag längtar till december/januari redan. Längtar efter ledighet och få spendera lite ensam tid med min man!
Vi ska ju fira jul här med mamma och sen åker vi till Kiruna och firar nyår där. Då kommer vi få mycket tid tillsammans, jag längtar så mycket!

Det är så mysigt med all snö där uppe och få träffa Joels familj och släkt. Eller när de är så kallt att älskling måste varma mig. Jag gillar Kiruna <3

Känner på mig att de kommer bli flera mysiga och roliga dagar där uppe!


Idag känner jag för att bara ligga i sängen hela dagen. Har fortfarande inte gått upp, utan ligger här och myser under täcket med Nala. :)

Spendera hela torsdagen i sängen hade inte varit fel! Men jag ska ju iväg och jobba 17-21. Älsklingen har min cykel idag så jag ska ta bussen, kommer ner till stan ganska tidigt då så jag ska gå förbi H&M och skaffa strumpbyxor till min halloween outfit ;) Ni får se den till helgen!