Update

 
Nu har det hänt massor, har inte hunnit med att blogga bara. Tandläkarbesök som har gått bra, de går åt rätt håll på den fronten. Har varit och kört på körskolan igen och de gick kanon, fått lite läxor ;) Ska sätta igång ordentligt med teorin nu, målet är ju maj/juni men som körläraren sa så gör det ju inget om man klarar de tidigare ;)
 
Har hunnit njuta lite av de underbara vårvädret vi har, Nala fick härom dan göra sitt första besök någonsin i en hund hage, gick bra men de var nog lite väl stökigt med främmande folk och hundar som skulle fram och lukta ^^
 
Idag var jag och grabbarna och hälsade på hos praktikplatsen, fått schema och lite sånt. Känns kanon, ska bli så kul med praktik! Kommer få testa på olika jobbpass, och kommer att få vara i Ikano-huset några gånger så då kan jag hålla koll på min man också ;) 
 
Ja juste de! Så har jag ju blivit av med de röda håret nu också! Det fick räcka nu tyckte jag, trött på att färga håret varannan månad. Vill ha mitt naturliga, dock är ju röda nyanser svåra att bli av med... Efter lite pillande hemma så blev det ändå ett frisör besök.... Suck. Har egentligen inte råd, men så blev det. Något mörkare och mera brun än min naturliga, men solen får göra sitt och sen får vi se. :) Nöjd är jag i alla fall, skönt med något annat än rött!
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo