Roligaste dagen

 
Orkade aldrig skriva igår kväll, men vi körde självskydd hela dagen (10h) och de var roligt! Kul att äntligen får testa att slå med batong och öva att sätta på handfängsel. Även att lära sig olika grepp osv.. På kvällen igår blev det en liten paus, var hemma en snabbis för att äta middag sen åkte vi iväg för att se hockey med Jenny och Rickard på Saab arena. Tur att de var sittplatser, hade aldrig orkat stå. Efter hockeyn åkte vi hem, snabb dusch och sedan sängen.. Dock hade ju grannarna fest så jag blev en gammal tant igår och ringde störningsjouren, men vafan ska man upp klockan 5 på morgonen så vill man gärna kunna sova också!
 
Känns ju i kroppen idag att vi körde självskydd igår, jösses vilken träningsvärk! Sen har vi haft brand hela dagen (12h), massa praktiska övningar så har sprungit in och ut, ner och upp i trapporna hela tiden ^^ Så nu börjar ju värken eller i alla fall det stela att släppa, nu gör det bara ont ;) haha.. Bra träning två dagar i rad. Idag var ändå den roligaste dagen - släckt bränder med brandsläckare och en brinnande docka med brandfilt, brandkontroll av lokalen, expriment, tävling, stressmoment, varit inne i ett rökfullt rum och massa annat kul! Väldigt bra ledare och har skrattat oss igenom hela dagen. :) 
 
Nu ska det bli skönt med helg efter en kul men intensiv vecka. Äntligen få sova ut, sen blir de att plugga en jäkla massa också. Jag SKA fixa provet! :) Känner till 100% att jag har hittat rätt.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo