Vilken måndag

Jaha så var de måndag igen och ekorrhjulet sätter fart igen. Så tänkte jag när jag vaknade imorse och var trött och inte alls ville gå till skolan. Men jag tog mig själv i kragen och till skolan kom jag minsann. Vi hade en väldigt seg lektion, men fick ändå veta hur de gått med grupparbetet vi haft. Jag är så himla nöjd över mig själv och över min grupp (de som jag räknar in i den iallafall) Vi får tyvärr inte betyg för grupparbetet men läraren kommer definitivt ta med de i åtanke för övriga betyg i kursen. Vi fick hur som helst ett B, och jäklar vad jag ska skriva tills fingrarna blöder på provet som kommer sen, jag ska banne mig ha minst ett B i kursen nu.
 
Vanligtvis är jag väldigt obydd om betyg, så länge jag blir godkänd. För ärligt talat spelar de inte så stor roll sen vem som hade flest A eller vem som alltid fick E. Huvudsaken är ju att man är godkänt och har klarat sina kurser. Men jag kände att jag fick en liten knuff nu och vill verkligen satsa på ett högre betyg i kursen, beror nog mycket på våran lärare också. Tycker hon är en av de bästa på skolan.
 
Slutade tidigt gjorde vi också, så nu har jag precis kommit hem och fått igång diskmaskinen. Ett enormt berg fanns på diskbänken så en till maskin blir de senare. Sedan behöver vi tvätta också, men lutar nog åt att de blir kvar tills imorgon när vi båda är lediga. Har lite annat smågrejs att fixa med nu, men ikväll ska vi iväg på bio. Hade helt glömt bort de tills imorse, är medlemskväll så har fått gratis biljetter. Så klockan 18 kan ni ju tänka på oss när vi sitter och mumsar i oss gratis popcorn och dricka ;) Passande en regnig måndag som denna.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo