TGIF

Vi hade grupparbete idag i skolan och min grupp var väldigt effektiv, vi fick guld stjärna för att vi lämnade in skriftligt också (vi ska mejla in men vi var ändå färdiga och tykte läraren kunde få läsa när vi hade ett extra) Sedan var vi enda gruppen som hann färdigt med uppgiften så nästa lektion får vi börja 30min senare än alla andra, tjoho sovmorgon! 
 
Efter skolan var jag väldigt taggad på helg och få komma hem och ta de lugnt och sedan få förberedda mig inför kvällen. Men sen slog mensvärken till och nu njuter jag bara av att jag till slut fick i mig ordentlig lunch och orkade duscha. Håller tummarna för att värktabletter och tigerbalsam hjälper idag. Måste kolla upp så jag kan få hjälp med min extrema mensvärk som kommer ibland, inte kul att bli helt låst pga smärta. Kanske även få bli en powernap, hjälper ju lite grann ibland också.
 
Tur vi inte ska ut eller något ikväll ändå, vi ska till Jenny och Rickard på tacoskväll. Jennys syster och systerdotter är på besök, så ska bli kul att träffa dom igen också :) Får man något annat att tänka på några timmar. Blir eventuellt även en promenad med Bike innan vi åker hem, han skulle vara ensam några timmar nämligen och när vi ändå ska åt de hållet hjälper man ju gärna till. 
 
Äntligen fredag!!





Jenny

vilken fin bild på er! :) Tack för att ni kom över på tacokväll, var jätte mysigt :)

Svar: Ja de var de :) ni får komma hem nu, saknar er!
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo