Mysig söndag

Haft en dålig vecka, inte mått så bra men nu börjar jag känna mig som mig själv igen. Ska faktiskt bli skönt med en ny vecka för min del, ta igen lite och ser fram emot att försöka komma igång med träningen också. Har ju varit sjukdomar ett tag nu, men nu får det vara nog, jag behöver röra på mig!
 
Idag har vi hunnit en hel del tycker jag, kanske beror på att klockan ställts om till vintertid  ;) Har vi fixat lite här hemma, blev en sväng till ikano och maxi. Efter de åkte vi hem till Anna och Emil för lite glöggmys  med mandel, russin och pepparkakor såklart! Har inte träffat Anna på ett tag så de vart kul att prata ikapp lite och få kramas med fina Bike igen. 
 
Hem igen efter besöket och äta middag och slappa ett tag sen var vi nyss iväg och övningskörde. Har ju som haft ett litet uppehåll nu i veckan. Kändes lite ovant faktiskt men det gick väldigt bra. Körde runt en del i tornby, b.la. första gången jag körde på den "stora vägen" där ute, börjat använda backspeglarna och övar på de. Var en hare som hoppade över vägen precis framför oss också, den såg så rädd ut stackarn.
 
Som vanligt körde jag vägen hem också, börjat få mer koll nu känner jag, fått upp blicken mer ;) Blir lite lustigt att blanda in en ny grej att lära sig men så är det ju varje gång, till slut kan man de också. Påvägen hem hade vi en riktig idiot som låg bakom oss dock, låg verkligen i rumpan på oss hela vägen.. Sjukt irriterande och väldigt hänsynslöst speciellt när vi har övningskörnings skylten på, sen ska man ju oavsett inte vara så nära men tycker man ska respektera de extra mycket när någon övningskör!
 
 Börjat längta till snön och vintern, och tills vi åker till Kiruna så man får ordentlig vinter :)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo