Kvällens körning

Känns som helg, både jag och Joel har varit lediga igår och idag så har lyxat till de lite med brunch och mer engagerad lunch/middag. Har varit så himla mysigt! Men imorgon återgår även vi till vardagen.
 
Ikväll var vi ute och övningskörde, börja som vanligt att Joel kör till Ikano parkeringen och så byter vi där. Jag körde runt lite i tornby och så stannade vi till två gånger så fick Joel säga vad som behövs öva på. Behöver lite mer träning innan vi vågar ta oss ut i den riktiga trafiken ;) Men jag körde även hela vägen hem sen också, börjat bli en vana nu. Dock har jag inte fått upp blicken helt än, så när vi kör hem måste Joel påminna om vart vi ska svänga osv ^^
 
Kändes läskigt att köra hem i regn och mörker dock, märker hur mycket sämre man ser pga regnet. Även lite mer trafik ute när vi körde ikväll, folk som jobba sent på ikano så var lite bilar på parkeringen och folk som åkte därifrån samtidigt som vi, sen var de lite rörelse i tornby och fler bilar påvägen hem än jag mött innan, spännande men samtidigt lite läskigt ;)
 
Mitt vackra Jönköping ❤ blir defnitivt en tripp dit när jag fått mitt körkort





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo