Kört i dimma

Efter en kort paus nu över helgen så har vi idag fortsatt med övningskörningen. Ärligt talat tror jag en kort paus var väldigt bra just nu, för senaste gången så hade gått lite sådär och de kändes som jag aldrig skulle klara de. Vågade knappt testa köra igen för jag var så rädd för motorstopp också och blev stressad av allt.
 
Men idag så har de gått kanon! Vi forsatte först från där vi slutade förra gången, ta svängarna - komma i 2an från raksträcka för att svänga och växla ner till 1an, gasa ut ur svängen och sedan växla upp till 2an igen. Och så fortsätta så, nu fixade jag de ännu bättre. Så vi gick vidare till de vi varit inne på innan också, ta svängarna i endast 2an hela vägen. och jag fixade de också! Började bli lite less på att vi körde samma rutt fram och tillbaka så de var ju tur att jag klarade de så bra så vi kunde gå vidare också.
 
Vi avslutade med att jag körde emellan Ikano husets två parkeringar, och har nu börjat använda blinkers. Fram och tillbaka mellan parkeringarna och använda blinkers varje gång jag svänger. Tycker de var svin kul med något nytt och även de gick kanon. 
 
Fortsätta med de nästa gång och även börja kolla speglarna, döda vinkeln och testa att växla upp till 3an. Sedan säger Joel att vi ska ta oss ut på vägarna :D aaaaaaaaahh!!!!!!!.... Förmodligen i slutet av månaden. Men en sak i taget, måste klara de andra först ;)
 
Just de! Kom världens dimma från ingenstans, verkligen smög sig på också. Först var de inte alls dimmigt, sen lite grann och plötsligt såg man ingenting! Lite läskigt, men vi lärde oss hur man sätter på dimljusen på bilen också ^^ När vi åkte hem märkte vi att dimman bara låg över tornby området.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo