Full fart mot körkort

Har skaffat en ny kategori - som jag tänker använda till att dokumentera min väg till körkort. 
Vi har ju börjat övningsköra nu och tänkte att de kan vara kul att komma tillbaka senare och läsa hur de var i början osv.. 
 
På fredagskvällen var vi ute igen för andra gången. Parkeringen som vi körde på förra gången var de massa bilar som stod på så vi hamnade på Ikano-husets parkering istället. Mycket större så de var ju faktiskt roligare att vi hamna där. Har fått bra koll på kopplingen nu och övade mycket på att växla mellan 1an och 2an. Starta med 1an med lite gas osv..
 
Fick testa 3an en gång också, men fick lite panik, de gick så mycket fortare och vart tvungen att svänga samtidigt... Ja de hände lite för mycket på en gång där bara. Tycker jag har lärt mig väldigt fort ändå och Joel tycker jag är duktig. I slutet fick jag till de perfekt med att starta med 1an och möta upp med lite gas, utan att de blev hackigt eller något :D
 
Ska bli ännu bättre med 1an och 2an, sedan ska vi börja med 3an och börja använda blinkers. Efter de ska jag få börja köra på riktiga gator! Blir väl om ca en månad. Jösses vad detta är kul alltså :D Har inte riktigt smält de här än att jag faktiskt börjar övningsköra och ska ta körkort.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo