Bästa helgen

I fredags kom min bästis hit, vi har känt varann sedan vi var 10 år gamla och blev grannar. Sen dess var de alltid vi två och några år senare blev vi en trio tillsammans med vår andra bästis. Saknat dom otroligt mycket sedan jag flyttade till Linköping. De senaste åren har vi inte setts alls mycket, väldigt dåligt av oss...
 
Men nu blev det alltså en hel helg vi fick tillsammans. Började på fedagen med tacos och myskväll, pratade gamla minnen, titta på gamla kort och pratade ikapp oss om allt. På lördagen började vi med en riktig mysfrukost, åt sedan amerikanska pannkakor till lunch och hade då en mysig lunch med ;)
 
En kort sväng till Ikano hann vi med också, åkte med Joel hem när han slutade och då köpte vi med oss gourmet pizza från en jätte fin italiensk restaurang i stan, så himla goda var dom! Sedan fixade vi oss och förfestade här hemma innan vi fick skjuts av vår privat chaufför - Joel - in till stan. Där blev det dans hela natten lång, fram till stängning ;) Chaffisen hämtade oss och sedan blev de lite fylle mat bestående av pizza rester och chips hemma innan vi däckade. En väldigt lyckad utekväll!
 
Idag tog vi sovmorgon, sedan har vi bara tagit de lugnt här hemma. Kom nyss tillbaka från resecentrum där jag lämnat av Camilla. Vår helg bara flög förbi, gick alldeles för fort var vi båda överens om. Vi får göra om de snart igen helt enkelt!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo