Rolig vecka

Igår så kom svärisarna vid lunch tid och de lämnade i princip bara av sina grejer här ock hälsade på Nala, sen åkte vi till ikano. Där blev de lunch för dom och Joel som hade lunchrast just då, jag som precis hade ätit lunch inna dom kom mumsade på en chokladboll istället ;)

Efter de så vart de tillbaka till jobbet för Joels del men vi andra strosade runt i lite butiker innan vi åkte hem igen. 

Framåt kvällen sen så åkte vi in till stan för att äta asiatisk middag på Yellow Fellow. Och jösses vad gott de var! Kan verkligen rekommendera de stället, vi kommer definitivt äta där igen. 

Efter middagen så åkte vi hem hit igen, köpte med oss lite gott från macken och så tittade vi lite tv innan sängsdags. En rolig men annorlunda tisdag, hur ofta äter man ute sådär spontant en tisdag liksom ;) 

Imorse när jag åkte till skolan och Joel till jobbet så åkte svärisarna söderut för sin konferens de skulle på, men imorgon kommer de tillbaka. Kul med besök och att vi hinner ses lite mer på de såna här vis också.

Efter skolan idag så blev de jobb för min del, har mycket mer att jobba med i helgen än jag hade sist så blir intressant att se hur de går. Har fått göra om lite helgs planer så man orkar med att jobba ;P








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo