Ny vecka

Hade en riktigt bra gäst föreläsare i skolan idag, han råkar även vara en av skolans VD's och de märktes att han visste vad han prata om. Förmodligen den bästa föreläsningen vi någonsin haft hittills, så hoppas verkligen att han kommer tillbaka.
 
Efter skolan åt jag lunch med Joel som hade fixat kycklingsallad med tzatziki och vitlöksbröd. Så himla gott!! Varit sugen på just kycklingsallad några dar, så de var verkligen en positiv överraskning när man kom hem från skolan. De bästa är att det finns kvar så de blir samma till lunch imorgon, längtar redan ;) haha..
 
Joel åkte till jobbet efter de och jag tog över tvättandet han hade påbörjat här hemma. Någon timme senare åkte dock jag iväg till jobbet också, var bara där för att höra så allt hade gått bra i helgen. Blev som en liten avstämning och uppgav kontonr så man kan få lön ;) De gick väldigt fort så jag var tillbaka hemma igen efter en timme. Och efter de har jag inte gjort något vettigt.. Nu väntar jag bara på att Joel ska komma hem så vi kan äta middag och så längtar jag till imorgon, då kommer svärisarna förbi på genomresa! :)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo