Inte bästa starten kanske

Igår kom högarna med reklam som jag packade ihop i torsdags men kärran saknades och när jag hörde av mig till jobbet sa dom att den skulle komma under kvällen. Kärran dök först upp imorse någon gång vid 10-tiden, så jag begav mig ut strax efter vid 11 ungefär.

Och jösses vad jobbigt! Varmt som satan också, och är väl inte jätte bekant med området jag var i, men de rullade på. När jag hade delat ut första omgången (allt får ju tyvärr inte plats i kärran på samma gång) så var jag helt slut när jag kom hem. Fick bli en lunch rast, hade ju ändå varit ute i ca 2 timmar då. Beklagade mig till Joel en hel del, har ju ingen fungerande cykel för tillfället  så jag lånade mammas, och den cykel är så otroligt värdelös men de får ju gå för den här gången. 

Kände att det är alldeles för varmt för att cykla runt under dagen nu också så resten får vänta till imorgon. Känns helt sjukt att jag bara delat ut en fjärdedel, och allt sammanlagt som jag ska dela ut är bara hälften av vad man brukar ha... Hur ska de här gå liksom ^^

Resten av dagen har jag legat helt död här hemma, först tog jag ett bad sen har jag legat en stund i solen på balkongen. 

Fick en middags inbjudan till Jenny och Rickard så ska åka dit om en timme ungefär, blir att umgås med dom resten av kvällen sen också, planen är att sitta på någon uteservering ikväll :) ska bli kul, slipper jag vara hemma själv och bli uttråkad också ;) 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo