Getingbo inomhus

Rolig klassfest igår, inte lika livat som förra gången men de kan ju vara en bra sak också ;) Vi åkte in till stan framåt kvällen och hamnade på Sliver/Harrys där vi dansade och hängde sista timmarna. Åkte hem rätt så tidigt ändå, ska ju ändå jobba i helgen och de var väldigt segt och lite folk ute igår. De hade inte ens öppnat för de bästa dansgolvet nere på Harrys, så vi var lite besvikna :P
 
Idag har vi införskaffat en golvfläkt, har velat ha en varje sommar men aldrig blivit av. Men denna sommaren verkar ju bli varmare än på länge så då var de dags. Börjat regna och åska ute och jag tycker de är så mysigt! Blir att sitta inne och mysa :D Ska jobba lite senare när det är något svalare ute.
 
Annars då så hittade vi precis början på ett getingbo i sovrummet, och precis när Joel ska ta bort de så kommer geting drottningen och fortsätter bygga sitt bo. Fy satan så äckligt!! Och så jäkla stor geting. Har varit mycket getingar de senaste dagarna har man tyckt som flugit in i sovrummet under natten och när svärisarna var här så sa de att de haft en fet geting som flög in och lät som en helikopter. De här föräklarar ju en hel del, de är säkert samma geting som varit varje gång och byggt på sitt bo. Men nu har den blivit grillad och sedan nedspolad i toaletten! Och hennes bo har blivit förstört och slängt också.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo