A sky full of stars

Jobbade bara några få timmar igår och sedan hämtade Joel mig, slappade ett tag hemma innan vi gick ner till pizzerian bredvid och åt lunch på deras uteservering i solen, så himla skönt! Får ju passa på nu när det är riktig värme :) Strax efter vi var färdiga och hade kommit hem så kom svärisarna. Vi satt mest inne och umgicks hela dan, sen kände jag och Joels mamma att vi blev lite rastlösa och ville ut i de fina vädret så vi promenerade bort till hemköp för att köpa lite smått, fick med oss varsin glass till alla också ;)
 
Vi hade tänkt göra finmiddag här hemma igår men så blev de att vi spontant gick ut och åt, grabbarna ville se hockeyn så vi gick till New york legends. Jag åt ceasar sallad och den var väldigt god, tillsammans med iskall cola kunde de inte bli bättre ;) Härlig kväll med bra umgänge! Blev att lägga sig tidigt sen för de åkte vid sex imorse.
 
Och eftersom de inte blev finmiddag igår så får det bli de till middag idag istället, har ju ändå allt vi behöver hemma :) Blir en tur till systemet bara för att inhandla lite gott vin till maten och kvällen, jag ska nämligen på klassfest :) Med tanke på förra klassfesten så lär nog denna bli minst lika lyckad!
 
 
Bästa låten just nu!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo