We're doing shots

Jösses, vilken lördagkväll. Mötte Emelie vid sju tiden och sedan gick vi tillsammans hem till Alex där resten av gänget redan hade börjat dricka några timmar tidigare. De var inte hela klassen men vi var ändå ett litet gäng. 
 
Planen var ju att vi skulle bowla men vi beslöt oss för att istället fortsätta festa och sen dra ut. Andreas var dock nykter för kvällen och hade bil så han och jag drog förbi bowlingen, ifall de var någon där som inte kommit på förfesten. Åkte sen tillbaka men de hann bli en till biltur under kvällen för att hämta mer alkohol ;)
 
De var shots till både höger och vänster, och ja de blev nog lite för många ;) Vi drog ut till Harrys senare, en från gänget hade i princip däckat så han drog hem istället. Väl på Harrys blev de två drinkar för mycket, mycket dans och skratt. Jag ringde Joel som kom och hämtade mig runt 2-tiden, då var jag så jäkla packad och sjukt trött! Vinglade som en tok och fick i princip hjälp med att borsta tänderna och allt annat innan jag kunde däcka i sängen. Med andra ord - en sjukt lyckad lördagskväll med klassen! Den galna klassen, haha.. Väldigt kul kväll hade vi och fler blir det nog! :)
 
Idag har man ju mått mindre bra, bakis som aldrig förr.. Har legat i sängen och sovit mest hela dan. Först nu jag börjar känna mig som en människa igen. Och nu ska vi dra en sväng till Ica maxi (döda mig snälla ;)) Blir kul att se alla igen imån i skolan och höra hur dom mått under söndagen också ;) 
 
Hälften av gänget som va på Harrys :)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo