Framsteg

Har ju dragits med en väldigt seg förkylning, men nu har jag faktiskt känt mig väldigt bra i några dagar och planerar att sätta igång med träningen igen. Äntligen!! Trodde jag skulle vara tillbaka där jag började förra gången men har trots allt försök hålla igång med promenader och annat under förkylningen, och det verkar ha lönat sig. Har idag sett framsteg på min träning, närmar mig mina mål sakta men säkert med andra ord. Och även fast jag redan är taggad på att kunna börja träna igen så blev ju detta som en liten extra push ;) 
 
Har blivit mer sugen på att kunna göra visa övningar jag gjort förut också, och igår var jag bara tvungen att testa om jag fortfarande kunde överhuvudtaget... 

(När jag var mellan 10-15 år, så gjorde jag många gymnastik övningar, jag gick inte och tränade detta utan de var på min egen fritid jag hade detta som hobby tillsammans med några vänner, vi stod på händer, gick ner i brygga och hjulade m.m..) 

Och igår kväll och idag så lyckades jag med en handstående brygga! :D Gick inte ner till handstående brygga från stående dock, men de ska jag nog klara sen också. Förr kunde jag även sparka över med benen och komma upp till stående från den här positionen, de ska jag klara av att göra igen också!! Var för feg att testa att stå på händer igår, men ska försöka på de någon annan dag.
 
Så nöjd just nu!! :D
 





LYFTMER

Va duktigt! :D

Svar: Tack ;)
Catharina Andersson

Rebecca

Bra jobbat!

Svar: Tack!! :D
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo