En cykel dag

Vi har ju äntligen en cykel igen, så imorse blev det att cykla till skolan. Så himla härligt när de var fint väder :) på våran rast så var vi ett gäng från klassen som satt ute i solen också.
 
Efter skolan blev det en snabb lunch på subway med Alex och sedan cyklade jag vidare hem till Anna, där fick jag för första gången träffa Bike! De fick ju hem sin hund (Bike) för snart en vecka sen, han kommer från ett hundhem i Spanien. 
 
Så söt och mysig vovve! Oväntat lugn också :) blev två promenader tillsammans med Anna och Bike när jag var där, vi lekte lite med pinnar och en tennisboll också. Sedan satt vi på balkongen och njöt av solen och fika! En riktigt bra fredags eftermiddag! 
 
Fick mig ett bra träningspass också nu när jag cyklat över hela stan ;) Så kan med gott samvete skippa träning idag, skönt med tanke på träningsvärken jag har i vaderna från i onsadags... Skönt med cykel igen, går ju väldigt fort när man kan vägarna och när det är så fint väder är det ju ännu roligare att cykla, har dessutom redan börjat få färg av solen :D 
 
Resten av kvällen blir det mys här hemma, ska passa på att läsa lite tidningar nu innan Joel kommer hem. 
 
Fina Bike!
 
 





Denise

Härligt att cykla! Då känns det verkligen som vår :)

Svar: Ja verkligen! :)
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo