Bästa frisören

Var ju hos frisören i måndags, tycker alltid de är lika härligt efteråt när håret är alldeles lent och luktar gudomligt! Tjockheten på mitt hår kommer alltid fram på ett annat sätt när jag varit hos frisören också. 

Testade hur som helst en ny frisör i stan, då jag hört väldigt bra saker om dom. Var på Hair Style och jag måste säga att jag kommer definitivt gå tillbaka! Så otroligt nöjd med servicen, med klippningen och ja med allt.

För de första visste jag inte helt säkert hur jag ville klippa så jag bad frisören om lite tips, och hon engagerade sig verkligen! Jag fick veta helt nya saker, t.ex. att min ansiktsform är just den ansiktsform man sträver efter - för den passar i alla frisyrer i princip. Bara en sån sak, som ingen annan någonsin nämnt innan liksom. Sedan när jag hade bestämt mig för hur jag ville klippa så börjades behandlingen med en tvättning, och även där, vilket engagemang!! Det var den längsta tvättning och den skönaste jag har varit med om. Hon masserade verkligen hårbotten och håret noga och länge, och berätta även vilket schampo/balsam hon använde och varför samt vad de var bra för. Och även om hon kanske nämner sånt för att förhoppningsvis få en att köpa de, så var de ändå något man uppskattar.

Vidare till klippningen så var hon väldigt noga, jag har förr varit med om frisörer jag tyckt varit riktigt noga med att de är jämnt på båda sidor, men den här tog priset för de. Hon var super noga, kontrollerade flera gånger och klippte extra flera gånger. Efter ett tag tyckte man nästan de blev jobbigt ;) ne då, men med tanke på att hon och jag märkte att det var ojämnt när jag kom så uppskattade jag ju extra mycket då att hon var så noga. (Och nej, jag hade inte klippt något själv, så var inte därför de var ojämnt. Kanske hade jag ändrat benan något sen förra klippningen eller så var förra frisören (som för övrigt var väldigt noga också) inte så noga som hon trodde.)

Sedan när de stylar håret, så säger väl alla frisörer vad de använder för produkter. Och det gjordes även denna gång, men detta var ändå den bästa frisör upplevelsen jag haft! Utöver själva klippningen och allt som hör till de så måste jag säga att det var en ljus och fräsch lokal också, och all personal var väldigt trevlig. Dessutom var det en lugn och skön omgivning, härligt att kunna slappna av och njuta av huvudmassagen man fick när håret tvättades liksom ;) Så för alla er som bor i Linköpings området, om ni inte är helt nöjda med eran frisör eller bara vill testa någon ny, gå till Hair Style!!!!

 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo