Zombie mode on

Vaknade strax innan 7 idag, låg i soffan för att vakna till och sedan var det tandläkaren som gällde 7:40. Alldeles för tidigt om du frågar mig, så en sådan tid blir de inte någon mer gång ;)

Det gick bra där i alla fall, var ju med både tandläkaren och psykoglogen. Vi la upp en plan och tittade på mina röntgenbilder för att kunna berätta vad som komma skall. Det stora steget idag var att sitta och även ligga en kort stund i tandläkarstolen. Efter ett tag kunde jag sitta där ganska avslappnad, men vetskapen om att man inte behöver göra något mer än att bara sitta där hjälper ju en hel del. Nu dröjer de dock till augusti innan nästa gång, då ska jag och psykologen få ha ett undersöksrum hos tandläkaren helt för oss själva, för att kunna titta på alla verktyg osv i lugn och ro, tandläkaren kommer kanske titta förbi en stund för att förklara de olika verktygen bara.
 
Efter tandläkarbesöket så åkte vi hem och båda var väldigt trötta så vi somnade i sängen någon timme. Och efter Joel åkte till jobbet så har jag mest bara slappat här hemma. Kom precis hem från att ha kört Laserdome med Jenny, Lina och Fredrik.. + några småkillar som var med oss också. Jag må ha rejält med otur i spel och kommer för de mesta sist/förlorar (även nu) men jag hade högst procent på träffsäkerhet ändå! ;) 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo