Tjej kryssning

Åkte ju iväg på min första kryssning i onsdags! Åkte med tre tjejer, och vi hade väldigt roligt ihop även om de flesta av oss inte känner varandra så väl. 

Vi dansade väl sådär 3 timmar i sträck, vilket känns rejält i vaderna fortfarande. Och stackars jag som har konstant ont i mina stackars vader ändå också.. Men de var de värt ;) 

Jag dansade även pardans till live dansband, vilket jag aldrig gjort innan men tyckte var väldigt roligt när man väl fick in tekniken! Vi dansade på nattklubben tills de stängde sen och jag avslutade kvällen med en tryckare tillsammans med trummisen från ett av dansbanden, väldigt trevlig snubbe! En väldigt lyckad kryssningen, tycker jag!

Igår kväll när jag kom hem så myste jag, Joel och Nala i soffan tills de var sovdags. Så skönt att vara hemma igen, och att det bara är vi hemma fram till lördag gör de ännu bättre. 

Får inte glömma att vi kommer ha en gäst till lördag också ;) Just nu sitter jag nämligen och väntar på att Anna ska komma och lämna Bike, ska vara hundvakt till imorgon eftersom de ska cykla Vätternrundan. Lite nervöst men ska bli riktigt roligt också! 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo