Varma dagar

 
Det är verkligen kanon väder nu med super värme! I tisdags körde jag och Anna en springtur på 7,9km i Vidingsjö - satans var varmt de var fast att vi körde vid 20-tiden just för att de skulle vara lite svalare. Men varmt var de och mygg bett fick man också.. Vi sprang inte hela tiden utan blev en del promenad pauser också, men huvudsaken är ju att man kommit iväg och rör på sig. Kändes otroligt skönt efteråt!
 
Igår så var vi iväg till Varamonbadet i Motala med Jenny och Rickard. Solade och badade hela eftermiddagen, skönt att bara slappa på stranden. Var väldigt kallt i Vättern, men det är de ju alltid :) kändes lite som "hemma" att bada i Vättern igen. 
 
Idag har jag inte gjort mycket alls. Varit så himla varmt idag att de var jobbigt att vara ute för länge, så spenderat större dagen inne och läst ut alla mina böcker som jag lånat. Har redan reserverat nästa i serien jag läser nu, bara vänta till den kommit in så jag kan hämta den.

Nu på kvällen så skulle de blivit en springtur med Anna i Rydskogen men hon kände sig inte helt frisk.. Och tyvärr kom jag inte iväg själv heller, mest pga värmen och att vi åt middag sent. Men jag tänker ta igen de imorgon istället, gäller ju att hålla igång nu när man har kommit igång så bra :)
 





Camilla

Åh, Varamon är så fint! Synd att det är snäppet för långt bort från Linköping... För att åka dit varje dag alltså...
Vart i Linköping bor du? :)

Svar: Ja verkligen! Känns som hemma för mig att bada i vättern också då jag kommer från jönköping från början :P jag bor i ryd :)
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo