Premiärdopp

Vi åkte till Bergs slussar idag (för första gången, men definitivt inte sista) för att bada, var ju så himla fint väder och tok varmt ute så får passa på när Joel ändå är ledig :) När vi kom dit så träffade vi en av Joels kollegor och hans flickvän som var där och badade också, så efter vi hade doppat oss gjorde vi dom sällskap i solen. Kul att träffa på någon sådär bara, och att få träffa Joels kollegor och respektive utanför jobbet :P Vi köpte även glass, är ju nästan är måste när man är iväg och badar ;) 
 
Berg slussar blev definitivt en favorit, dit kommer vi åka flera gånger och bada. Riktigt fint och bra badstrand :)
Påvägen hem stannade vi till för att lämna lite bortglömda saker till Jenny ;) Sedan blev de raka vägen hem, för att äta middag. Gjorde egengjord pizza och sallad till, så himla gott blev de! 
 
Nu när det är något svalare ska vi städa upp lite här hemma och dammsuga, får ju besök imorgon. Min äldsta syster kommer hit med sin man och dotter :) Ska bli så kul att ses, var alldeles för länge sen! Får se om vi hittar på något skoj eller om de bara vill titta förbi en kort sväng, har inte planerat något alls nämligen men de lät som de tänkte stanna några timmar i alla fall, så en sväng ner på stan eller till gamla linköping vore ju inte fel om vädret är lika fint som idag.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo