Vacker måndag

Haft en ovanligt bra måndag, började skolan 9 fick skjuts dit av Joel som lämnade av mig när han ändå var påväg till jobbet. Var där till 12, hade föreläsning och två korta pauser då man hann snacka lite med klasskompisar. Vi funderar på att kanske ses i veckan och plugga lite, har ju ingen föreläsningen igen förrän på fredag. 
 
Efter skolan gick jag ner till stan och mötte Jenny, som dessutom fyller år idag. Grattis igen kära du ;) hoppas du gillade presenterna! Bjöd henne även på en fika, för mig del blev de lunch på espresso house och passade då på att testa en dirty chai, vilket var helt okej för mig som annars inte dricker kaffe! Vi gick sedan lite på stan, jag hittade tre fina dukar på myrorna som jag är jätte nöjd med. Blev sedan en promenad hem i kylan, tur att de är vackert fast att det är kallt. Idag har ju även solen tittat fram! :)
 
 





amanda - my way to do it

Av någon anledning blir jag helt kär i sådana foton! De är helt underbara! Man ser dem med ögat vyerna men jag lyckas aldrig fånga det så bra på bild. Vad har du fotat med? =)

Svar: iPhone 4s, ibland lyckas man få till de bra när man bara har telefonen med sig ;)
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo