Lördag - middag och live band

Vi mötte upp Jenny och Rickard på Texas Longhorn, för att äta middag där. Vi satt och pratade ett litet tag innan vi beställde, sedan fick vi in sallad innan maten också (något nytt då vi inte fått de tidigare där) maten var väldigt god, som den alltid är där ;) älskar majskolven man får med! 
 
Vi satt kvar där ett tag efter maten, jag beställde en Magarita som alla fick smaka på, är ju alltid kul att testa nya drinkar. Man vill ju testa alla klassiska drinkar! Och denna var syrlig och väldigt god :) 
 
Vi drog oss in mot stan senare, hamnade på Pitchers där vi satt och prata medans vi väntade på att klockan skulle närma sig elva tiden. Även här testades en ny drink, jag köpte nämligen en Sex on the beach och även den var väldigt god, blir nog definitivt en favorit! Söt och fruktig med mango smak :) 
 
Vid elva tiden så satt vi nere på The Crypt och väntade på att bandet Southern Line skulle börja spela, sångaren i bandet är ju Joels kollega och anledningen till att vi var där och skulle kolla ;) Jag som egentligen inte lyssnar på sån musik tyckte dom var oväntat bra. Bättre live än inspelat. 
 
Medans vi tittade hann jag dricka två rosa pantern, hade glömt hur goda dom är. Var ju väldigt länge sen man drack senast, måste varit i gymnasiet.. Gott med något kallt då det var väldigt varmt där inne, och bra med mjölk drink som är lugnare för magen också ;) 
 
En väldigt lyckad kväll med bästa sällskapet! Vi drog oss hemåt strax efter bandet spelat färdigt. Joel jobbar ju idag och är fortfarande förkyld så ville ändå ta de lite lugnt.
 




 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo