2014 är här

Då så, nu är det 2014! Hoppas alla haft ett lyckat nyårsfirande, vi firade med några nära vänner. Var ett litet gäng som umgicks, spelade spel och snackade massa skit ;) framåt tolvslaget gick vi till utkiksplatsen och kollade på fyrverkerierna och skickade iväg "thai lyktor" medans vi skålade in nyåret med skumpa såklart! Sedan bar de av in till stan för att dansa tills vi inte orkade mer. Hade de två viktigaste männen i mitt liv vid min sida hela kvällen. 
 
 
Nu så väntar jag mest på att komma igång ordentligt med vardagen igen, har någon veckas ledighet kvar sedan börjar väktarutbildning. Är jäkligt taggad! Ska bli skönt med lite rutiner igen, jag var inte så bra med de nu när jag pluggat distans..

Blir kul att gå i en klass igen och kanske skaffa lite nya vänner! Ska börja träna igen på allvar de här året också, mitt mål är att faktiskt vara nöjd med min egen kropp igen. Förr kunde jag ju äta precis vad som helst utan att gå upp ett enda kilo och ändå tränade jag inte alls. Men de senaste åren har jag fått en liten mage, och jag gillar de inte alls! Får jag in en rutin med skolan, träning och förhoppningsvis ridningen så ska de nog inte bli så svårt att nå upp till mitt mål.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo