Önskar vi var i Kiruna

Vilken kväll de blev igår! Kom till Anna vid 20-tiden, vi drack vin och åt massa gott - chips, choklad, nötter, semlor, kex och ost! Vi hade de mysigt med tända ljus och musik, sedan pratade vi om allt möjligt också ;) en väldigt lyckad kväll! 
 
Joel hämtade mig klockan 2 och då var jag sååå mätt, blev direkt hem och sova. Och trots att de blev en hel del vin igår så är jag inte så bakis idag ändå. Skönt! 
 
Trötta är vi dock här hemma, jag, Joel och Nala somnade någon timme i sängen innan. Så mysigt! Nu fixar Joel lunch till oss, senare idag blir de att se hockey och titta lite mer på OS hos Fors. 
 
Annars händer inte så mycket mer denna helgen, skönt att Joel äntligen är ledig en helg! Vi ska bara njuta och ta de lugnt här hemma resten av helgen. Imorgon blir de stor städning för nästa helg får vi ju fin besök! Åh va jag längtar!!! :D haha inte alla som blir lika glad som jag när svärisarna kommer på besök, men jag har ju turen att ha fått de bästa svärisarna man kan ha!
 
Idag önskar jag faktiskt att vi hade varit i Kiruna, Joels brorsdotter döps nämligen idag. Så himla synd att vi missar de. Men men, förhoppningsvis går tiden fort till påsk.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo