Helg besök


Helgen har gått riktigt fort! Svärisarna kom hit i fredags, fick en stor korg fylld med godis av dom :D så söta! Sedan tittade vi på OS och pratade tills Joel kom hem från jobbet, då åkte vi ner till stan och åt på Storan. Vi hade nog lite för höga förväntningar av allt vi hört, men mätta och nöjd var vi när vi gick därifrån. Fick även ta med oss rosorna som stått på vårat bord och så fick vi en påse med choklad praliner med oss hem. Väl hemma drog vi fram luftmadrassen och bäddade, gjorde oss i ordning för sängen och så la vi oss efter någon timme. Lyckad fredag, bästa alla hjärtans dag hittills ;) När Joel kom hem fick jag ju även en bukett röda rosor och choklad ask, mamma hade även gett mig presenter och godis så gissa om jag kände mig älskad och om tyckt ;) 

Lördagen åt vi frukost och såg när Sverige fick sitt första guld i OS, så jäkla bra av damlaget!! Blev en åktur i bilen för att svärisarna ville se våran nya bil ;) så vi åkte till Ica maxi och handla inför lunch och middag. Vi lyxade till de rejält och åt revben och potatissallad när vi kom hem. Till middag lagade Joel oxfilé och potatisklyftor med sallad och kallsås, så himla gott! Sedan myste vi resten av lördagen hemma framför tvn och såg OS och lite av melodifestivalen.

Idag blev de frukost mys igen samtidigt som vi såg när herrlaget tog guld i OS! Härligt att svärisarna hann se de innan de åkte. Vi har precis kramats hejdå och det känns lite tomt här hemma nu, vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Vi tycker helgen gick för fort ^^ längtar tills vi ses igen till påsk! 

Har blivit mycket fika och godis här under helgen och vi har så himla mycket kvar också.. Så är någon sötsugen så passa på att kom förbi på besök i veckan ;) Är så nöjd över att det gått bra med Nala också, de har ju träffats en gång tidigare men nu är de riktiga kompisar Nala och svärisarna ;) skulle va kul om vi kan ta med henne upp till Kiruna någon gång.








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo