Facklor

Varit en lugn och skön helg. I fredags var vi hos Fors och kollade hockey matchen, Nala fick även följa med dit. Så hon sprang runt och utforskade lägenheten ;) Efter matchen så hjälpte vi några vänner att bogsera en bil, de har ju hjälp oss bogsera tidigare så det var skönt att kunna hjälpa tillbaka. Annorlunda nöje en fredagkväll ;) Vi la oss nästan direkt när vi kom hem sen, så fredagskvällen gick fort.
 
Igår (lördag) så fick vi äntligen upp våra nya ljus-facklor i vardagsrummet! Blev så himla bra, ser verkligen mäktigt ut med två facklor bredvid sadeln. Joel var även iväg och kollade hockey matchen idag också, men jag valde att stanna hem och fixa lite istället. Brorsan kom hit och när Joel kom hem så åt vi middag tillsammans alla tre. Sedan satt vi och slö kollade på tv och pratade fram till midnatt, följde sedan brorsan halvvägs hem när vi ändå tog sista promenaden med Nala.

Jag och Joel firade även 2 år och 4 månader tillsammans i lördags så jag överraskade honom med en whisky (självklart en laphroaig) när han kom hem från jobbet :) Förhoppningsvis hjälper den mot hans hosta som inte vill ge med sig, eftersom han vägrar ta hostmedicin ;) 
 
 





Jenny

Blev ju skitsnyggt! :)

Svar: Eller hur ;) är väldigt nöjd!
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo