Bastu måndag

Började med nya kursen idag - kommunikation. Kommer bli väldigt intressant tror jag! Speciellt när vi kommer till kris och konflikt hantering, hoppas även på någon spännande gäst-föreläsning och mer praktiskta övningar. Föreläsningen idag var mycket praktiskt i, envägs och tvåvägs kommunikation handlade om. Vi fick ge varann instruktioner till att rita en bild som den som ritade inte såg.. Jag lyckades få de andra att rita riktiga mästerverk! Men de fick fråga mig saker också, de fick inte jag när jag ritade. De blev lite miss kommunikation när jag skulle rita ;) skulle bli ett paraply men de slutade att det bara var klotter, haha. Vi skrattade en hel del, mest åt min fina teckning ;)
 
Efter jag hade kommit hem och tryckt i mig lite lunch så drog jag till gymmet och körde mest kondition idag och lite ben/rygg också. När träningen var avklarad bastade jag en stund, så himla skönt! Var ganska tomt i gymmet och dessutom helt ensam i omklädningsrum och bastun, kom en tjej sista 10 min bara. 
 
Nu blir de att se lite serier tills Joel kommer hem från jobbet, kan knappt vänta.... Finns ju ett nytt avsnitt av Walking Dead!!!!! Gud vad man har väntat och räknat ner dagarna. Nu behöver jag bara vänta en timme till, kan ju inte titta utan Joel ;)
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo