Annorlunda fredag

Skrev prov i skolan imorse, de kändes ganska bra. Kunde gått bättre, var inte riktigt de frågor jag var beredd på, men så länge jag får godkänt är jag nöjd. Så nu väntar jag bara på att få veta betyget, förhoppningsvis får vi veta nästa vecka.
 
Det känns väldigt konstigt att det är fredag idag, veckan har gått så fort och sedan går jag och Joel om varann hela fredagen.. Han började någon timme efter jag kom hem från skolan och när han slutar så är jag inte hemma heller. Känns jätte skumt att vi knappt kommer se varann idag. Men förhoppningsvis är Joel ledig hela helgen så vi kan ta igen de då ;)
 
Är väldigt trött idag men kan bero på att vi la oss sent inatt också. Ska kolla färdigt mina serier och kanske ta en powernap innan middag. Usch, får äta middag ensam idag också. Gillar inte att äta själv, tycker de är så tråkigt. För oavsett om Joel slutar sent brukar jag alltid vänta, men idag går ju inte de. Jag ska nämligen till Anna ikväll på vinkväll :) får se om de bara blir hon och jag eller om hennes kollega kunde vara med också. Ska bli kul! Ett stort plus är ju att jag har personlig taxi hem sen också ;) haha!
 
Trevlig helg på er!!
 
(nya klockan jag köpte i veckan)
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo