Helsingborg

Blev pannkaks frukost sista morgonen i Ronneby innan vi begav oss ut på vägarna igen. 

Första stoppet blev Ystad för att äta lunch och sedan stannade vi även i Smygehuk. Ville ju vara på Sveriges sydligaste udde ;) blåste väldigt mycket, enorma vågor och fy satan vad de luktade blä från havet! Förmodligen all tång som luktar skit. Men väldigt fint var de ju också.

Sedan kom vi fram till Helsingborg. En stad som ligger mig varmt om hjärtat. Spenderat i princip varenda sommar här som barn. Mormor bodde här nere och vi var här varje sommarlov, morbror jobbar på färjan och gjorde då också, så de blev en hel del resor över till Danmark med färjan också. 

Så otroligt kul och framförallt sentimentalt att se allt igen här. Och upptäcka att man hittar överallt, känner igen alla gator osv.. Ja helt sjukt vad man minns.

När vi kom hit checka vi in på hotellet först sedan år vi middag på ett jätte mysigt ställe i stan, så god mat! Och jätte bra service, älskar skånskan också ;) känns som hemma här för mig.

Efter de har jag och Joel gått runt nästan hela stan och kollat på massa gamla platser jag varit på som liten och sedan igenom centrum och så var de ett måste att gå förbi Kärnan. 

Men nu blir de sängen och sova. Får se vad sista dagen bjuder på imorgon innan vi styr hem mot Linköping.










Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo