Fullspäckad tisdag

Började dagen med en springtur på 2,5km med Anna och Bike. Jag har äntligen börjat göra framsteg igen också, behöver mycket mindre gå pauser nu! Så skönt då jag trodde mina vader skulle bråka jätte mycket, men de funkade ganska bra idag.
 
Efter de var jag hemma några timmar, hann äta lunch med Joel också innan jag åkte hem till Jenny. Hann inte vara där jätte länge dock, men en liten stund blev de innan jag hade tid hos tandläkaren. De var bara jag och psykologen hos tandläkaren, vi fick ha ett behandlingsrum för oss själva. Titta på alla verktyg, pillade på allt ^^ och övade på avslappning i stolen också. Kändes ju helt lugnt idag eftersom jag visste att vi inte skulle göra mer än så. 
 
Efter tandläkaren så hämtade Joel mig, vi åkte hem och åt middag och jag han vila någon timme innan Anna hämtade mig, fick massa blöta pussar av Bike som var med också :) Hängde med dom ut till stallet, tog bilderna på Anna och Mero när de tränade. Förhoppningsvis ska de ut och köra en clear round i november och jag har lovat att följa med som hästskötare då, hade varit så himla kul! I alla fall så var det så himla kul att få följa med till stallet, klappa och mysa med hästar igen! :)
 
Fina Anna och Mero :)
 
Vackra Ghia :) (Meros hagkompis)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo