Tisdagens outfit

Idag så har jag varit i skolan, vi har lärt oss att ta pulsen och blodtryck. Pratade en del om annat också, var intressant och roligt :) Var en liten grupp idag bara, så vi hann med allt mycket fortare också så vi slutade tidigare. Joel hämtade mig efter så åkte vi och köpte lite grejer till lägenheten, ni kommer få se lite inredning imorgon förhoppningsvis.
 
Vi har fått upp en spegel här hemma (äntligen!) och så kom ju min födelsedagspresent från svärföräldrarna för någon vecka sedan (de har skickat den då vi inte kunde ta de på flyget, och ville vänta efter flytten också. Sedan har vi varit lite lata på att hämta ut den, men nu så är den här hemma!) tyvärr kan jag inte använda den ännu ;) men förhoppningsvis i framtiden. Den är alldeles för fin för att sälja också tycker jag och kan ju få anvädning för den som sagt så tills dess kommer den bli en inrednings detalj här hemma. Är ni nyfikna på vad det är nu? Hehe.. Ni får vänta på bild ;)
 
Invigde min nya klänning från H&M idag, man kan ju faktiskt ha "finare" kläder till vardags också. Kände mig otroligt bekväm och nöjd med mitt utseende idag måste jag säga! Älskar min nya klänning, den är sååå fin!! Trodde inte att jag skulle gilla klädesplagg med "cut outs" men nu när jag har denna klänning blir jag lite nyfiken på att testa flera såna här plagg.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo