Två år tillsammans

Igår var jag knappt hemma någonting, var först i skolan mellan 12-14 sedan hem för att äta lunch och gå ut med Nala för att sedan ta bussen till Anna.
 
Vi åkte till stallet tillsammans och red även ut tillsammans, blev en jätte härligt uteritt. Vi red den långa rundan som tar ungefär en timme, blev mycket trav och galopp :) bra sällskap och bra väder!
 
Efter vi var klara med allt i stallet så skjutsade hon hem mig, jag slängde av mig alla kläder och hoppa direkt in i duschen. Fixade mig snabbt efteråt och sen åkte jag och Joel ner till stan.
 
Vi firade två år tillsammans igår så vi hade bokat bord på restaurang Ros. Väldigt mysigt ställe, med otroligt gott vin och mat.
 
Vi började med champagne, sedan drack Joel rött och jag vitt vin. Joel tog något med lax till förrätt och jag vitlöksbröd. Till varmrätt tog vi båda kött, Joel åt pepparstek med potatisgratäng och jag åt ankbröst med klyftpotatis. Dock gillade jag inte alls deras klyftpotatis så jag bytte med Joel och fick potatisgratäng, och den var så himla god! Till efterrätt åt vi båda nybakt brownie, var med någon likör. Den var väldigt god men mäktig. (Glömde tyvärr bild på brownies)
 
 
 
 







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo