Nybakat

Idag lyxade jag till de lite till frukost, bakade frukostbullar på morgonen som vi åt. Joel börja inte jobba förrän nu vid 13, så hade sovmorgon och åt frukost tillsammans, de händer inte alltid att vi gör. Sedan tog brödet slut igår, och jag hittade ett snabbt och enkelt recept på frukostbullar som jag ville testa så de passade ju bra idag när vi ändå inte har bröd ;)
 
De blev hur goda som helst! Så himla nöjd!! Åt de såklart direkt efter så de var fortfarande varma, smöret smälte och så ost på de, mums! Joel tyckte väldigt mycket om dom också, och vi har dessutom kvar till imorgon, så då blir de mys morgon när Joel är ledig. Den här helgen kommer bli så rolig känner jag, längtar till imån!

Här finns recept på frukostbullarna om ni vill testa :)
 

Nala fick bada nu på morgonen med, så nu springer hon runt här hemma helt genomblöt. Hon hade rullat sig i något ute och var grön och äcklig i pälsen >.< Usch, hatar sånt. Så luktar de jätte äckligt efter ett tag, så hon fick bada direkt när vi upptäckte de. Hon blir så liten när hon är blöt, och hennes päls blir krusig när den är blöt, så himla gulligt! Men otroligt svårt att få med de på bild när hon bara springer runt som en tok också ;) min söta lilla vovve 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo