Helg

Igår var de fullt fart hela dagen och kvällen, åkte en sväng till systemet ute i tornby och när vi kom hem var de bara att byta om för att sedan ta bussen ner till stan. Mötte upp grabbarna och gick till Cloetta för att se hockey matchen. Hade sjukt bra platser! Joel hade fått biljetter gratis. Synd att lhc förlorade bara när man hade fått så bra platser ;)
 
Efter matchen gick vi in till stan, åt på donken och hämtade våra grejer som vi lämnat hos en vän så länge. Sedan bar de av till inflyttningsfesten hos Anna och Emil. Det var en trevlig kväll! Var mycket folk, de flesta kom från andra städer, sedan var även några tjejer från stallet där. Åkte med en av Annas vänner på bussen hem och hjälpte henne hitta dit hon skulle, sedan promenerade vi därifrån och hem.
 
Idag kommer vi bara vara hemma och ta de lugnt, alldeles för trötta och sega för att göra något. Hade planerat att gå i Ryd skogen med Nala och Joel men det får vänta tills imorgon när vi har fått vila ut ordentligt. Känner att förkylningen kanske blivit lite värre efter igår, så nu blir de att hålla sig borta från alkohol, klä sig varmt och ta de lugnt så man blir frisk snart!
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo