Fin middag

Hade en jätte trevlig kväll igår, vi hade bjudit över Jenny och Rickard på fin middag. När de anlände serverades fördrink/välkomstdrink - mojito lowball! Lyckades göra riktigt goda mojitos, första gången jag gjort de och de blev väldigt bra.
 
 
Sedan var det dags att äta, vi serverade - Honungsmarinerade revbensspjäll (Morbergs recept) tillsammans med egengjord potatissallad och grönsallad. Till efterrätt blev de äppelpaj med vaniljsås. Och vi bjöd på både rött och vitt vin. Jag var otroligt nöjd med min bordsdukning, lite höst inspirerad med löv, japanska lyktor och kastanjer ;)


Senare hamnade vi i soffan och spelade lite mario kart och pratade om allt möjligt innan vi tog bussen ner till stan. Väl där stod vi först i kö för att komma in på Platens, men när vi fick veta att de inte tog kort där inne utan bara kontanter så hamnade vi istället på Horse and Hound. Efter de åkte vi hem till Jenny och Rickard där vi satt och snackade massa och sedan tog vi taxi hem. En väldigt lyckad kväll trots allt! :)

 
 





Jenny

Jag snor bilderna från dig ;) Jag tog ju inga under hela kvällen... :(

Svar: Haha gör du de :)
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo