Bort bjudna

Kom nyligen hem från stan, åkte ner vid 14-tiden och fick ögonbryna plockade av en jätte trevlig tjej på The Body Shop. Har länge velat forma mina bryn mer, och göra de lite tunnare.. Men inte riktigt vågat göra de själv, ett fel plock och allt är ju förstört ;) dessutom har jag lätt för att plocka på ena brynet men svårare att komma åt och plocka på andra. Lite små lyxigt att någon annan plockar åt en, blev jätte nöjd också! Bild kommer väl senare..
 
Sedan blev de lite smink köpt på H&M även torrschampo och hårsnoddar på Ö&B, såg att de hade bra pris på favoritmärket på torrschampo där. Efter en jobbig tur på systemet så kunde jag äntligen åka hem. Var så sjukt mycket folk i stan (är ju inte ens löne lördag?!) och köerna på systemet är ju olidliga på helger....
 
Men nu är jag hemma och fixar lite och väntar på att Joel ska komma hem från jobbet. Ikväll är vi bort bjudna på middag hos min kära bror. Brorsan fyllde ju 25 nyligen och strax efter honom fyllde även en av hans rumskamrater år, så idag blir de middag hos dom för att fira lite grann. Hoppas på något smaskigt att äta! Skönt att slippa laga mat själv ockå ;)
 
Hösten är så fin men usch för när de kommer bli blött och lerigt, Nala kommer vara så smutsig efter varje promenad...
Inte något jag ser fram emot. Men än så länge får man passa på att ta fina foton!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo