Rolig söndag

Har haft en händelserik söndag. Fick hjälp runt lunch tid att bogsera våran bil till verkstan, sedan var jag och Joel kvar där i ca 2 timmar. Vi provkörde två bilar, en billigare Citroën och en ny-begagnad dyrare Peugeot. Sån jäkla skillnad på båda bilarna vi testade jämfört med våran gamla.
 
Vi diskuterade en hel del tillsammans och ställde massa frågor till försäljarna, som var väldigt trevlig. Kan varmt rekommendera Appelskogs bil här i Linköping, både om man ska köpa bil eller behöver reparera något. Vi har blivit så himla bra bemötta där och det var lite därför vi valde att köpa bil därifrån och dessutom blev de en Peugeot för oss igen. De är ju ändå en Peugeot verkstad ;) Så de blev den ny-begagnade dyrare bilen, sååå värt de. I veckan hämtar vi våran nya bil, de ska bli så roligt!! :D
 
Var kul att spendera större delen av dagen hos bil handlaren, kändes som hemma. Det är något med den speciella ny bils lukten och alla fina bilar överallt som får mig att trivas så himla bra i bil hallar. Kan ju bero på att pappa var bil försäljare ;)
 
(Vi har t.o.m en låne bil medans vi väntar på våran, toppen service!)
 


 





Jenny

Ska bli kul att få se er nya bil sen då! ;)

Svar: Vi kanske ska hämta den ikväll ;)
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo