Julmarknad

Idag var vi på Julmarknaden och kollade runt lite, de var mycket torg handel vid stora torget också som vi kollade lite snabbt på när vi gick förbi där. Hade dock inte jätte mycket pengar att spendera och ville mest bara kolla för att de är mysigt att gå på marknad, men vi köpte lite chokladbanan chips i alla fall :) och drack såklat glögg medans vi gick runt. Efter marknaden såg vi hockey matchen hos Fors.
 
Vi har försökt få igång bilen idag, den har ju inte velat starta sen några dar tillbaka.. Tanken var att få den till verkstaden och dumpa den där för att köpa en ny och få lite rabatt eftersom vi lämnar in bilen. Men den ville inte starta idag heller så imorgon får vi hjälp att bogsera den till verkstaden och så blir de att köpa en bil i veckan. Känns faktiskt skönt att bli av med skrutt bilen, även om de var en speciell bil för oss (speciellt mig) men de ska bli otroligt skönt att få en bil som fungerar och startar, så vi kan övningsköra också. Lite sur att bilen valde just denna veckan att ge upp, ska till stallet imorgon och nu kommer jag få ta bussen och gå fram och tillbaka.. De ser jag inte fram emot! Får försöka komma dit tidigt så jag slipper gå i mörkret själv åtminstone.
 
 
 





Elinore

åå fin bild :D Det är så mysigt med julmarknader :)

sv; Det är en Barrista chai som säljs på utvalda Barrista caféer :) Den är gjord till is chai och chai endast som man blandar i varm mjölk. Men det är super gott! :)

Svar: Tack! :D
Åh, okej ^^ får spana efter den på cafeér då :)
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo