Helgen är här

 

Hade ju Pilgrim igår, och då stod en uteritt på schemat. Denna gången red vi ensamma jag och Pille, de var ett tag sedan vi gjorde de. Tänkte hinna rida innan de blev mörkt, men de gick sådär.. Blev en del små ärenden innan vi åkte till stallet så de tog ju lite tid, och sedan mockade jag och fixade lite innan ridturen också så när jag väl hade Pille färdig och skulle sitta upp så var de redan påväg att bli mörkt. Sedan ville inte Pille gå åt de hållet jag ville först, han total vägra.. Så jag tänkte att då tar vi och rider vägen baklänges från vad jag hade tänkt bara.. Men vi kom inte jätte långt från stallet innan han bara stod och total vägrade gå framåt mer.. Bråkade ett tag men så blev jag själv så frustrerad, så vi vände och så fick han trava en hel del på vägen tillbaka som straff ;)
När vi var precis vid stallet så spände han sig och frustrade åt något också, så började nästan tro att de var älg eller något annat vilt i närheten.. Man vet ju aldrig, hästar är smarta djur.

Fick höra efteråt att Pille har varit tjurig de senaste dagarna, så kanske var därför han var så svår. Eller så testade han mig lite igen, eller så hörde/såg han spöken.. Han gör de ibland när det är mörkt och blåser. Nästa gång tar vi nya tag, och då ska vi hinna rida innan de blir mörkt! Jag tycker själv de är lite läskigt att rida i mörkret faktiskt..

 
Imorgon är det dags att klä ut sig och gå ut till krogen. Har aldrig varit ute på krogen utklädd innan och bara varit utklädd (som vuxen) en gång innan, förra året.. Och så var jag inte särskilt läskig. ;) Så de ska bli väldigt kul! Hoppas bara att man lyckas med sminket och allt de där ;) Bilder kommer väl upp senare, ska försöka komma ihåg att ha med systemkameran imorgon innan vi drar ut.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo