Svarta pärlan

Gick upp redan vid 5 imorse, åt frukost och fixade oss. Bussen till Jönköping gick redan vid 6:50.. Var framme vid halv 9 och då mötte syrran oss så vi kunde skriva på ägarebeviset, kul att träffas igen. Träffade även silvia en liten stund innan vi tog bussen ut till Habo.

Väl där rastade vi Nala och gick till verkstaden, fick nycklarna och letade rätt på våran bil. Var lite nervöst innan vi startade den, men visst startade den utan problem!

Åkte och tankade och sedan åkte vi in till Jönköping igen, allt gick bra. Vi ville ändå inte säga för mycket, ville inte jinxa något ;P Körde en drive in för att få lite mat i magen, men slutade med att vi stannade och åt vid en bänk i solen, mysigt.

Sedan började resan hem till Linköping, Nala var så himla duktig och skötte sig hela resan. Hon låg och sov i sin hundväska hela vägen till Linköping.

Påvägen åkte vid förbi två polisbilar och två polis mc, som tur var blev vi inte stoppade, de kollade bara hastigheten. Men jäklar vad nervösa vi var!

Inga problem alls med bilen eller något :D så himla bra, känns så skönt nu. Vi har faktiskt en bil nu!

Svarta pärlan står här utanför nu och imorgon ska vi ner till fixa själv hallen och byta olja och oljefilter. Var inne på mekonomen i Jönköping, så trevlig personal där och vi hade turen att träffa samma trevliga säljare som förra gången :) han kände igen oss också.

Sedan på tisdag blir de besiktning, hoppas verkligen den går igenom men de känns som den kommer de.

Var jätte dimmigt när vi kom till Jönköping och när vi åkte därifrån, ganska tjock dimma.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo