Måndag 6:e maj 2013

Tiden bara springer iväg och veckorna lika så tycker jag. Märks att det är måndag idag för jag har rätt mycket jag ska hinna göra. Måste repetera medicin 1 kursen, imorgon har jag nämligen en skrivning. Lät ju som att vi inte skulle ha något sånt men så fick jag veta förra veckan att de blir ändå och de fanns två tillfällen att göra de, imorgon och så senare i maj. Men jag vill bara ha de färdigt, så imorgon smäller de!
 
Har precis pratat med syon på skolan också om hur jag ska söka till nästa termin. De har ju ett vård och omsorg program man kan söka på 3 terminer men jag har ju läst nästan hela 1a och 2a terminen redan >.< Så ville fråga lite hur jag ska göra då. Men jag får helt enkelt fortsätta som jag gjort nu och läsa enstaka kurser. De skulle bli tufft sista terminen men hon sa att jag säkert klarar de, jag får ju så fina betyg denna terminen. De var en riktig egoboost att få höra ;)
 
Ska ringa specsavers och boka tid också, förhoppningsvis kanske de går redan imorgon eller onsdag för resten av veckan har jag fullt upp sen. Längtar ihjäl mig till helgen, då kommer ju svärföräldrarna hit och de ska följa med oss och köpa min syrras bil :D vi kommer äntligen ha bil! Och jag får åka till mina hemtrakter, fina Jönköping  kommer bli en kanon helg!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo