Måndag 27:e maj 2013

Imorse fick vi goda nyheter, nämligen att verkstaden har fått våran bil att starta och att vi kan komma och hämta den så snart som möjligt! De ironiska är att de inte kunde hitta något fel med den, de har kollat igenom alla slangar osv. och laddat upp batteriet men inget mer.. Så vi misstänker att den blev sur när vi försökte så mycket när vi skulle ha hämtat den. Men de är ju toppen nyheter! :D Så kul och spännande, så snart ska vi hämta våran svarta lilla pärla!
 
Mer goda nyheter är att vi börjar bli friska. Fortfarande snorig och hosta som är kvar, men annars känner vi oss mycket piggare och Joel har dessutom jobbat sedan i lördags.

Idag har vi storhandlat, kom hem åt lunch, tog de lugnt och Joel åkte till jobbet. Jag har läst nya veckorevyn som kom med posten idag :) städat lite smått, slängt gamla kataloger och sånt. När vi var och handlade fyndade jag även tre nagellack för 10kr/st. Senast vi storhandlade köpte jag också nagellack för 10kr/st, och de här märket är förvånansvärt bra. Lacket håller bättre än andra, fina färger och dessutom billigt ;) jag gillar de!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo