Lördag 11:e maj 2013

Åkte ner till stan vid 11-12 tiden och mötte upp svärföräldrarna, sedan blev de lunchbuffé på Ming palace, deras friterade kyckling och sötsur sås är så jäkla god! De hade även vattenmelonsom var riktigt god. Efter de gick vi på stan och kollade lite grann, de köpte med sig lite till barnbarnet från Polarn och pyret, vi såg även lite av festivalen som var i stan, gick ett långt tåg igenom med massa olika påhitt, kreativiteten är inget fel på hos studenterna ;)

Begav oss runt 14-tiden till hotellet där vi lämnade av grejer och hämtade bilen och åkte hem till oss, där jag bytte om till stallkläder och sedan åkte vi alla fyra till stallet. Red barbacka i sommarhagen och klättrade lite, är ju riktigt bra träning. Var lite svårt dock då de var lerigt och blött på vissa ställen och en del tagg buskar, ville inte rida iväg för långt då jag hade sällskap med mig också. Joel tog massa bilder, en del blev riktigt bra trots att de är tagna med iphone, valde att lämna systemkameran hemma får tas med en annan gång.

Efter jag hunnit med allting i stallet så åkte vi hem för att se hockeyn och fika lite, blev kaffe och kärleksmums som jag bakade härom dagen. Ätit riktigt god mat hela helgen sen i torsdags, så får bli hårdträning ett tag nu ;) Ikväll åt vi kyckling lindad med bacon och strödd ost på med potatissallad och grönsallad, väldigt gott. Jag har ju gjort de en gång tidigare, men då lite annorlunda, en ost som jag stoppade in i kycklingfileérna då och egengjord potatissallad, men denna gången blev de köpt. Till efterrätt blev de smulpaj med rabarber/jordgubb och vaniljsås.

För en stund sedan sa vi hejdå till Joels föräldrar som åkte tillbaka till hotellet och imorgon åker de hem tidigt på morgonen. Får bli en sambo dag imorgon då Joel kommer åka iväg till Stockholm i veckan några dagar. Har varit en väldigt trevlig helg! Skönt att de har funkat så otroligt bra med Nala också, hon vande sig ganska fort och de blev en del bus och massa mysande. 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo