Effektiv måndag

Haft en ovanligt bra och skön måndag! Senaste dagarna har vi lagt oss vid 23-tiden och då har jag vaknat vid 10 och känt mig riktigt utvilad, dessutom kommit upp ur sängen också ;)

De känns himla bra, så ska nog försöka fortsätta med de. Bara idag känner jag att jag hunnit med så mycket saker så nu på kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Har pluggar och blivit klar med ännu en inlämningsuppgift, ligger bra till med plugget känner jag. Önskar bara läraren var något snabbare med att rätta allting jag lämnat in, men de har väl fullt upp just nu.

Efter frukosten begav jag mig ut i träningskläder för att jogga en runda tänkte jag, men efter en liten bit gjorde de satans ont i smalbenen.. Haft de lite senaste tiden när jag promenerat eller ridit.. Misstänker att jag börjat träna lite för mycket på senaste tiden och lite för fort så kroppen inte hunnit med riktigt. Får hoppas de går över snart, tänkte de blir bättre om man tar de lite lugnare. Hur som helst så slutade det med att jag promenerade rundan jag tänkte jogga och testade även jogga lite grann då och då.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo