Tisdag 25:e juni 2013

Dagarna bara springer iväg, nu är det endast 2 dagar kvar tills vi beger oss till Bråvalla!!
Kommer bli så himla kul! retade brosan för någon vecka sedan att jag skulle få se Rammstein, var inte ett så nöjd svar man fick tillbaka "fuck u" men nu är han volentär och ska alltså jobba på Bråvalla festivalen så han kommer också få se Rammstein ;)
 
Är lite fixande och funderande nu inför festivalen, vi har bestämt oss för att åka bil dit och hem då buss strejken nått Norrköping så alla spårvagnar står still, var inte så lockande att gå 8 km från resecentrum till festivalområdet. Känner att bilen är nog ett klokt val med tanke på att det nu är över 50 000 som kommer till festivalen. Och igår så pratade jag och Joel lite om kläder och jag kom fram till att jag ska ta några andra kläder än de jag tänkt från början, oömma kläder är de som gäller då de är risk för att de blir förstörda på ett eller annat sätt. Idag kom även min "nya" väska med posten, har tänkt ha den till festivalen för att ha de viktigaste sakerna i.
 
 
Idag kände jag och Nala att vi har varit alldeles för lata, eftersom de började regna igår så kom jag/vi aldrig ut på någon promenad och under midsommar blev de ju inga promenader heller.. Så för en liten stund sedan gick vi runt stångån jag och Nala, massa folk som var ute och nu väntar jag bara på att Joel ska komma hem så vi kan äta middag, idag blir de tacos!
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo